Stabyleiri Inkoossa 7-8.9.2024


Suomen Stabyhounkerho järjestää:

Stabyleirin Inkoossa 7-8.9.2024.

Leiri tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa muiden staby-ihmisten seurassa. Ohjelmassa on luvassa leikkimielisiä kisailua, lajikokeiluja, yhteislenkkiä, sekä yhteistä oleskelua.

Ajankohta: 7-8.9.2024

Paikka: Västankvarn Gård, Västankvarnintie 413, 10230 Inkoon as.

Leiri sisältää: Majoituksen lauantaista sunnuntaihin jaetussa 2h huoneessa, 1 x aamupala, lounas, päivällinen, iltapala sekä sauna. Koirakkohinta (henkilö+ koira) sisältää lisäksi lauantain aktiviteetit sekä sunnuntain yhteislenkin.


Leirin ohjelma

Lauantaina ohjelmassa on  lajeihin tutustumista ilmoittautumislomakkeella tehdyn valinnan mukaan (rallytoko tai jokaStabin peruskäytös). Kouluttajat ovat kokeneita stabin omistajia ja lajien harrastajia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Laji-info

Rallytoko: Jonna Harjunen

  • Käydään läpi Rallytokon alokasluokan alkeita rennossa hengessä sisältäen lyhyen infon lajiin. Lajikokeilu sisältää seuraavia: Mitä rallytoko on, sekä mitä kentällä tehdään? Kokeillaan yksittäisiä kylttejä, opetetaan niihin. Tarjolla on myös lyhyt rallytokorata.

Stabin peruskäytös: Elina Jahnukainen

  • Annetaan ohjeita ja neuvontaa sosiaalisiin tilanteisiin. Harjoitellaan koiran käsittelyä, paikallaoloa, hihnassa kävelyä, ohituksia ja ryhmässä liikkumista. Pohditaan yhdessä ratkaisuja ongelmiin ja haasteisiin. Tarkoitettu kaikenikäisille Stabeille omistajineen.

Lisäksi käymme yhdessä yhteislenkillä ja kisailemme leikkimielisesti temppuradalla. Tarjolla on myös visailua, saunomista, makkaranpaistoa ja erityisesti yhdessäoloa.


Tarkempi aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan leirikirjeessä osallistuville koirakoille.


Ilmoittautuminen

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle

Early Bird-ilmoittautuminen jäsenille 31.5.-30.6. 2024.

Koirakkohinta (henkilö+ koira) 80 € / jaetussa 2hlö huoneessa

Normaali hinta jäsenille 1.7.–15.8.2024.

Koirakkohinta (henkilö+ koira) 90 € / jaetussa 2hlö huoneessa

Hinta ei-jäsenille 1.7.–15.8.2024

Koirakkohinta (henkilö+ koira) 110 € / jaetussa 2 hlö huoneessa

Päiväleiri (sis. valitun lajitutustumisen, lounaan ja kahvin, temppuradan ja yhteislenkin) 40 €

Varausmaksu: 40€ - Kuitti liitetään ilmoittautumislomakkeelle.

Muut maksut:

Majoittuminen pe-la yöksi 

Koirakko (henkilö+ koira) 40 €

Majoittautuminen 1 hlö huoneessa 

Koirakko (henkilö+ koira) +30 € 

Lisäkoirat 5 €

Leirin maksutiedot

Tilinumero: FI03 1029 3000 3409 26
Saaja: Suomen Stabyhounkerho ry
Viite: 4129


Leirin hinta sisältää majoituksen lauantaista sunnuntaihin jaetussa 2h huoneessa, 1 x aamupala, lounas, päivällinen, iltapala sekä sauna. Koirakkohinta (henkilö+ koira) sisältää lisäksi lauantain aktiviteetit sekä sunnuntain yhteislenkin. 

Yhden hengen huoneita on rajoitetusti saatavilla, joten jos haluat tämän vaihtoehdon, niin varmistathan ennen ilmoittautumista yhden hengen huoneiden saatavuuden sähköpostitse: tapahtumat@stabyhounkerho.com

Majoittuminen: Kahden hengen huoneissa. Mikäli tiedät kenen kanssa haluat majoittua, niin ilmoitathan huonekaverisi nimen ilmoittautumislomakkeessa.

Suosittelemme, että juoksuisen nartun kanssa ei osallistuttaisi leirille.