FI10387/22  MILOMISS XMAS DING DONG "Ukko"

Syntynyt/Born: 24.11.2021

Lonkat/Hips: C/C

Kyynärpäät/Elbows: 0/1

Selkä/Back: LTV0

vWd1 - KANTAJA/CARRIER

CD - VAPAA/FREE

Pentueet/Litters & pennut/puppies: -

Säkäkorkeus/Height at withers: 53 cm

KoiraNet/Breeders database

Luonne: Ukko on perusluonteeltaan lupsakka ja avoin, lapsirakas ja suhtautuu uusiin ihmisiin sekä koiriin uteliaasti ja tilannetta mukavasti lukien. Koirapuistoissa ja stabitapaamisissa kaikkien kaveri, nauttii laumapuuhista selvästi.

Ukolla on jonkin verran riistaviettiä, linnut ja jäljet kiinnostavat kovasti, mutta useimmiten malttaa luopua hetken tuijoteltuaan ja tutkittuaan.
Uudet asiat, kulkuvälineet ja alustat hoituvat Ukolta melkoisen hyvällä itsevarmuudella; hissit, bussit, metrot yms eivät aiheuta Ukolle haasteita, toki alkuun oli varautunut. Ukko ei pelkää ukonilmaa, eikä ole lainkaan paukkuarka; kulkenut mukana ampumaradoilla aivan muitta mutkitta. Ukko ei ole kovin perso ruualle, mutta tuoksut ja leikit motivoivat kivasti.
Seurakoirana Ukko on toimelias ja leikkisä, mutta rauhoittuu kuitenkin hyvin. Ei ole varsinainen sylikoira, mutta seurailee muun lauman puuhia samassa tilassa tai istuu polven vieressä. Yksinolo luonnistuu Ukolta pääosin erinomaisesti, hieman päivästä ja paikasta riippuen rauhoittuu melko nopeasti unille.
Yleisesti ottaen Ukko on aivan A-luokan verigudboi.

Personality: 

Omistajan yhteystiedot/Owner's contact: Jarmo Nieminen, 
jarmo.j.nieminen@live.com, puh./tel. +358 445775816