JULKAISUTOIMIKUNTA

Julkaisutoimikunnan päätehtäviin kuuluu mm. tehdä STABY-HAU -lehteä niin paperisena kuin sähköisenä versiona, tuottaa sähköinen jäsenkirje ja tuottaa sisältöä kerhon sosiaalisen median tileille (Facebook & Instagram) sekä kotisivujen ylläpito.

STABY-HAU -lehti ilmestyy yhdistyksen jäsenille kolme kertaa vuodessa. Lehti käsittelee erilaisia stabijhoun -rotuun ja sen terveyteen liittyviä asioita, omistajien kirjoituksia, tapahtumia yms. Lehti on monivärijulkaisu ja on ilmestynyt jo vuodesta 2007 lähtien.

STABY-HAU -lehteä tehdään yhdessä yhteisiin tarpeisiin. Toivomme myös jäsenten lähettävän omia kirjoituksiaan ja juttuehdotuksiaan. Jäsenet voivat ilmoittaa myös lehteen mm. näyttelymenestyksestä, koetuloksista (esim. agility, toko, rally-toko, mejä), yli 8 vuotissynttäri- sekä In Memoriam -ilmoituksia tai vaikka Staby-nurkkaan hauskoja sattumuksia Stabyn kanssa. Sisältö em. on vapaamuotoinen.

Jäsenille lehti-ilmoitukset ovat maksuttomat. Lehden koko on A4, ilmoituksen koko ½ sivua. Ilmoita koiran tittelit, virallinen nimi ja kutsumanimi, syntymäaika, omistaja ja kasvattaja. Liitä mukaan mahdollinen kuva.

Valmiit materiaalit ja juttuehdotukset voi lähettää julkaisu(at)stabyhounkerho.com

Ilmoitukset julkaistaan seuraavassa ilmestyvässä lehdessä.

Julkaisutoimikunta julkaisee kuvia ja kirjoituksia sitoumuksetta ja pidättää editointioikeudet aineistoon.

Suomen Stabyhounkerhon jäsenkirje ilmestyy vähintään kolme kertaa vuodessa. Kirjeen tarkoitus on tarjota jäsenille nopeamman kanavan ajankohtaisille tiedotteille esim. tulevista tapahtumista, muista tiedotusta vaativista asioista jne. Jäsenkirjettä on julkaistu vuodesta 2020 lähtien.

Puheenjohtaja: Joni Ijäs

Jäsenet: Anne Leppänen, Elina Sivonen, Helena Kääriäinen, Kati Kokkonen ja Heidi Leppänen .

Yhteystiedot: julkaisu(at)stabyhounkerho.com