FI23334/17 HAZEBAD ONE FOR ALL ALBIN "Chico"

Syntynyt/Born: 18.3.2017

Lonkat/Hips: A/A

Kyynärät/Elbows: 0/0

vDW1 - KANTAJA/CARRIER

CD - VAPAA/FREE

Säkäkorkeus/Heights at withers: 51cm

Pentueet/Litters & pentuja/puppies: I / 8 pentua/puppy, II / 9 pentua/puppy

KoiraNet/Breeder database

Luonne: Chico on kasvanut lapsiperheessä, joka näkyy koirassa omasta perheestään huolehtimisena ja halusta olla perheenjäsenten lähellä. Tämän vuoksi Chico tulee hyvin toimeen lasten kanssa mutta uusien miesten kanssa pitää ensin tutustua. Luonteeltaan Chico on kiltti, reipas ja leikkisä. Hän on kiinnostunut muista koirakavereista ja haluaa leikkiä kaikkien koirien kanssa.

Kovat äänet ja pauke saavat aikaan levottomuutta, jolloin turvaa haetaan perheenjäsenistä. Chico on harrastanut rally-tokoa ja peruskoulutus on pentuna hoidettu. Metsästysviettiä ei ole vahvistettu, Chico tuntee oman pihan rajat mutta voi myös helposti lähteä pihan ulkopuolelle.

Personality: Chico has grown-up in a family with children. Therefore he adores children & his family, and he could endlessly take care of each family member. He thinks that being close to them is the best thing there is. Chico gets on with children. Especially getting to know new men takes a while as it takes him time to trust them. He has a nice and calm personality and is playfull. He likes dogfriends and wants to play with all dogs.

Loud noices and banging gets him alert. Chico has been training rally-obedience, basic obedience training has been done when he was a puppy. He is not eager for game. He knows the boundaries of his garden but he might easily wonder outside them.

Omistajan yhteystiedot/Owner's contact: Antti Metsänvirta anttimetsanvirta@hotmail.com , puh/tel +358 40 5200578