FI55988/20 Hazebad Hey Jude

Syntynyt/Born:  21.10.2020

Lonkat/Hips: A/A

Kyynärät/Elbows: 0/0

Selkä/Back: VA0 (normaali/normal),  SP0 (puhdas/clear) 

vDW1 - geneettisesti vapaa / genetic free

CD - VAPAA /FREE

Säkäkorkeus/Heights at withers: 51 cm

Muuta/Others: Käyttäytymisen jalostustarkastus suoritettu/ Behavioral breeding check done 2.9.2023,     MH-luonnekuvaus / APT, aptitude test and dog mentality assessment

Pentueet/Litters & pentuja/puppies -

KoiraNet/Breeder database

Luonne: Kamu on erittäin avoin, ystävällinen, kiltti ja tutustuu innolla uusiin asioihin. Kamu rakastaa kaikenlaista tekemistä varsinkin ihmisten kanssa. Kamulla on todella hyvä työmotivaatio ja se jaksaa työskennellä sinnikkäästi. Kamu ei myöskään lannistu epäonnistumisista, joten se on helppo koulutettava. Kamu harjoitteleekin aktiivisesti päästäkseen viralliseksi pelastuskoiraksi. Vieraisiin koiriin Kamu suhtautuu välinpitämättömästi ja tulee toimeen kaikkien, niin ihmisten kuin koirienkin, kanssa. Kotioloissa Kamu osaa rauhoittua ja onkin mahtava perhekoira, joka rakastaa kainalossa köllimistä. Kamulla ei ole riistaviettiä, eikä ääniarkuutta, mutta vartioi pihaa ja ilmoittaa liian lähelle tulevat haukkumalla. Kamulla ei ole allergioita.

Kamu on "ideaali stabijhoun" niin käyttäytymisen jalostustarkastuksen kuin MH-luonnekuvauksenkin mukaan. Kamu on käynyt myös Smartdog-testissä, joka vahvisti ym. luonteen kuvaukset.


Personality : Kamu is very open, friendly, kind and eagerly familiarizes himself with new things. Kamu loves all kinds of activities that can be carried out with his people. He has extremely good working motivation and he is able to work actively for long times. Kamu does not despond, so he is easy to train. Thus, Kamu is training actively to become an official search and rescue dog. Other dogs are indifferent for Kamu and he comes along well with other dogs and humans. Kamu can relax at home and is a perfect family dog who loves cuddling with loved ones. Kamu does not have drive for game or noise sensitivity, but he guards the yard and informs approaching people with bark. Kamu has no allergies.
Kamu is "ideal stabijhoun" according to MH-test as well as behavioral test for breeding (käyttäytymisen jalostustarkastus). Kamu has also participated Smartdog test, that confirmed above mentioned characters.

Omistajan yhteystiedot / Owner`s contact: Satu Lakio
satu.lakio@gmail.com, puh/tel: +358505616413