9.3.2024 Stabijhoun Open Show

Tervetuloa Stabijhounien Open Show 2024 -tapahtumaan!

Suomen Stabyhounkerho ja The Frisian Staby Club of Finland järjestävät yhdessä stabijhounien Open Show 2024 -tapahtuman Hyvinkäällä 9.3.2024.

Open Show on nimensä mukaisesti avoin kaikille. Se on epävirallinen näyttely, jonka tarkoitus on olla ennen kaikkea innostava ja iloinen tapahtuma, joka kerää rotumme koirat ja omistajat yhteen. Tapahtuma toimii mainiona harjoitteluna virallisia näyttelyitä varten ja kokemattomien kisaajien onkin mahdollista saada niin vinkkejä kuin apuja kaikissa mieleen tulevissa kysymyksissä. Tule mukaan viettämään kiva päivä yhdessä!

Tapahtuman ajankohta: 9.3.2024, kehät käynnistyvät klo 10.

Tapahtumapaikka: Hyvinkään Eläinpalvelukeskus, Lyijykatu 8, 05800 Hyvinkää. Tapahtuma järjestetään Eläinpalvelukeskuksen sisähallissa.

Tuomarit: Tapahtumassa tuomaroivat rotujärjestömme Saksanseisojakerhon erikoistuomarit Tarja Kallio ja Joanna Pronin. Luokkakohtainen tuomarijako päätetään aikataulun laatimisen yhteydessä.

Tiedustelut ja kysymykset tapahtumasta: stabijhoun.openshow@gmail.com

Open Show on yleisölle ilmainen tapahtuma ja se toimii erinomaisena mahdollisuutena tutustua rotuun. Yhdistykset toivottavat myös kaikki rodun ulkomuototuomarit tai sellaisiksi tähtäävät tervetulleiksi tapahtumaan!

Tapahtumassa noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä.

Tulethan kanssamme tekemään historiaa, yritetään saada paikalle ennätyslukema!

Viimeinen ilmoittautumispäivä oli 18.2.2024.


Ilmoittautumishinnat:

Jäsenen 1. koira 23 €

Saman jäsenen 2. koira jne. 17 €

Veteraani 5 €

Ei jäsenen koira 28 €

Parikilpailu 10 €

Kasvattajaluokka ei vaadi erillistä ilmoittautumista ja on ilmainen.


Open Show 2024 -tapahtuman kilpailuluokat:

Pikkupennut

Pikkupentuluokka on alle 6 kuukautta vanhoille pennuille. (Muistathan huomioida, että rokotusten tulee olla kunnossa.)

Pennut

Pentuluokka on 6–9 kuukautta vanhoille pennuille.

Juniorit

Junioriluokka on alle 2-vuotiaille koirille.

Avoin

Avoin luokka on yli 2-vuotiaille koirille, jotka ovat kuitenkin alle 8 vuotta vanhoja.

Veteraanit

Veteraaniluokka on yli 8-vuotiaille koirille.

Kotikoirat

Kotikoiraluokka on niille koirille, joilla on näyttelyt estävä tai palkintosijaan merkittävästi vaikuttava ulkomuodollinen virhe. Luokkaan voi ilmoittaa esimerkiksi värivirheellisen, purentavikaisen tai häntämutkaisen koiran, tai uroksen, jolla ei ole kaksi normaalisti laskeutunutta kivestä (mukaan lukien kastroidut).

Parikilpailu

Parikilpailuluokkaan voivat osallistua kaksi koiraa vähintään 9 kuukautta vanhaa koiraa, joilla on sama kennelnimi. Parikilpailun koirien tulee olla ilmoitettu myös yksilökilpailuluokkaan. Parikilpailussa koiria esittää yksi esittäjä. Samalta kennelnimeltä voi kilpailla useampi pari.

Kasvattajat

Kasvattajaluokassa voivat kilpailla kaikki kotimaiset kasvattajat. Kasvattajaryhmä koostuu neljästä saman kennelnimen koirasta. Kasvattajaryhmän koirien tulee olla ilmoitettu myös yksilökilpailuluokkaan.


Tapahtumaa on mm. tukemassa, kiitos sponsoreille!