Webinaari: Koiran vireenhallinta


Suomen Stabyhounkerho tarjoaa 100:lle ensimmäiselle jäsenelle webinaarin ilmaiseksi.

Webinaari pidetään perjantaina 12.1.2024 kello 18. Kesto noin 2 tuntia.

Ilmoittaudu viimeistään 7.1.2024 alla olevalla lomakkeella webinaariin. Saat linkin webinaariin ilmoittautumisen päätyttyä. Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta.


Mitä webinaari sisältää?

Kiihtyykö koirasi sekunnissa lajitreeneissä tai arjessa, ja kiljuu autossa kun tulette treenipaikalle tai lähdette lenkille? Vai onko käsissäsi koira, joka kuluttaa kaiken treenaamiseen suunnitteleman aikasi tutkimalla maassa haisevia huumaavia tuoksuja sen sijaan että se keskittyisi yhteiseen tekemiseen?

Tässä vireenhallinnan weminaarissa käydään läpi, miten ylivireisestä tai matalavireisyyteen taipuvaisesta koirasta voidaan kouluttaa tasapainoisessa mielentilassa työskentelevä ja keskittynyt harrastuskoira. Webinaarissa käydään läpi myös koiran tunnetiloja sekä sitä, miten voimme vaikuttaa koiran tunteisiin koulutuksen keinoin.

Webinaari perustuu moderneihin positiivisen vahvistamisen tekniikoilla toteutettuihin opetusmenetelmiin, ja erityisesti Leslie McDevittin Control Unleashed -tekniikoihin, joita seminaarin kouluttaja Mirja Leinikka on opiskellut Leslien mentorointiohjelmassa.


Kuka on Mirja Leinikka?

Mirja Leinikka on eläinten kouluttamista ja käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä. Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen ja käyttäytymisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fi


Lisätietoa web-tapahtumat@stabyhounkerho.com